lundi 28 octobre 2013

ELS ALLOTJAMENTS...


Per a l'allotjament, he escollit la regió sud de Majorque: Migjorn. És una regió tranquil·la que es caracteritza per les seves terres àrides i les seves aigües turqueses (En Trenc i Sa Ràpita per exemple). Aquest indret ens proposa dos tipus d'allotjaments : les cases rurals i els hotels rurals. Pels cases rurals N'hi ha dos que no són molt cares, són molt boniques i molt confortables al meu gust :


_La casa rural a Mallorca Es Puig de Ros d'Alt està rehabilitada amb estil. A la casa rural Puig de Ros d'Alt podrà gaudir de les seves vacances de turisme rural amb total tranquil·litat tot l'any. Disposa de dos confortables salons amb xemeneia, jocs i biblioteca.Hi ha un petit bar és el centre de encontre per compartir impressions entre els hostes i els propietaris. Amb un total de 12 habitacions i suites moblades i decorades amb molt bon gust, totes diferents.
  
_L’hotel rural a Mallorca Sa Bassa Plana entre Llucmajor i Cala , trobem aquesta antiga granja del segle XVIII amb 200 ha de terreny, que ha estat restaurada, combinant sàviament elegància i confort. Proposa més serveis que la casa precedent, com els hotels en general, té: la nevera, la vaixella etc. 
  _Per a un allotjament romàntic, a Mallorca, un hotel rural és classificat primer segons les opinions apostades sobre internet. És situat en La Sierra de Tramuntana a Orient.
Son Palou és una antiga finca del segle XIV, l’hotel rural se situa dalt d'un turó entapissat de verdes pomeres, en un enclavament privilegiat amb boniques vistes sobre la vall d'Orient, a la serra de Tramuntana.
  

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire